No quiero irme de fin de semana sin dedicaros un temazo :


| edit post

3 Reply to "Espinete os desea feliz finde (hijos de puta)"

  • sr. Manel on 12 de junio de 2009, 22:40

    He visto su monólogo de Can Clara... nosequé por el yutup. Muy bien, muy bien. Me alegro por ustez. Si algún día necesita un escritor famoso búsquelo bien. Y si no lo encuentra, me dice algo a mi.

     

    M@Nu on 13 de junio de 2009, 0:21

    moltes gracies sr.manel, com voste haura vist he patit greus acusacions de plagi per part de comentaristes youtubescos ... es cert que patinen certs xistes perquè com vosté i qualsevol amant del humor haurà notat vaig incloure a l´actuaciò cosetes de Berto... i el públic mai perdona.

    És precisament ahi on patina la cosa, per això volia parlar amb voste sobre els cursos de monologuista que va rebre, i si va apendre alguna coseta de guiò o similars, sinò haurem de preguntar-li al blogaire Jaïr, que es l´expert en aquestos temes...

    ja hem dirà alguna cosa. i Gracies again !!!

     

    sr. Manel on 13 de junio de 2009, 3:58

    No faci cas dels youtuberos, només tenen internet per fer-se palles i per entretenir-se a foros i demés. Si que he treballat algo de l'estructura del monòleg, però el contingut és on entra la gràcia de cadascú. I això, ens van dir, es té o no es té. Però si necessita ajuda tècnica en la composició, els grans trets són.
    - Primer acudit ràpid.
    - Introduir improvisacions planifcades (referent al públic, a problemes de so, etc.).
    - Set-ups(les preparacions de l'acudit) curts.
    - Acudits on la gràcia estigui a l'última paraula (exageracions, comparacions amb personatges famosos).
    I méssss coses...